Muži

Muži si snadno poradili s Příborem a získali první body do tabulky

41x Foto, 0x Video, datum 27. 08. 2012, kategorie Muži, přečteno 2448x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Muži Trojanovic se ve třetím zápase sezóny konečně dočkali prvních bodů do tabulky Okresního přeboru díky vysoké domácí výhře nad Příborem v poměru 6:1. Celé utkání bylo v dominanci trojanovických hráčů, kterou mírně kazí jeden obdržený gól. O branky Trojanovic se postarali hattrickem Radim Galia, premiérovou trefou v mužích Jaroslav Peťko a dále taky Dan Pavelka s Břeťou Mazochem. V příštím kole zajíždí trojanovičtí na hřiště jednoho z předsezónních aspirantů na postup Jistebníku n. O.

3. kolo, So 25. 8. 2012, muži Okresní přebor
Trojanovice I. - Příbor 6:1 (3:0)
Góly: 3x R. Galia, D. Pavelka, J. Peťko, B. Mazoch

Šestigólový příděl odstartovala v prvním poločase technická střela z hranice šestnáctky Radima Galii, který tak v 16. minutě zužitkoval přihrávku Břeti Mazocha - 1:0. Ve 24. minutě přidal stejný hráč svou druhou branku, tentokrát po přihrávce Dalibora Petrželky - 2:0. O dalších osm minut později se skóre znovu měnilo a tuto změnu měla na svědomí dvojice trojanovických středních obránců, když Tomáš Rajnoch nacentroval přímo na hlavu Dana Pavelky, který míč dostal za záda golmana hostů - 3:0.

S vědomím třígólového vedení vstoupili trojanovičtí do druhého poločasu v mírně vlažnějším tempu a nechali tak svého soupeře dostat se do několika střeleckých pokusů. V 50. minutě ale přidal čtvrtou branku do sítě hostů Jaroslav Peťko, kterému předložil míč ke střela D. Petrželka a mohl se tak radovat ze svého premiérového gólu v soutěžním utkání mužů - 4:0. O sedm minut později v 57. minutě zkompletoval průnikem středem hřiště a po sérii narážeček s Martinem Bordovským svůj hattrick R. Galia - 5:0. Pětigólový náskok ale netrval moc dlouho protože v 60. minutě se Příbor po zaváhání v rozehrávce dostal do zakončení, které skončilo gólem - 5:1. Tečku za konečným výsledkem udělal v 86. minutě Břeťa Mazoch, který při vysokém napadání vystihl rozehrávku golmana hostů a následnou střelou upravil na 6:1 pro Trojanovice.

Sestava:
M.Dittert - T.Balda, D.Pavelka, T.Rajnoch, L.Borák - J. Blažek, D.Petrželka, J.Peťko (L.Prorok), M.Bordovský [C], B.Mazoch - R.Galia
ke střídání zůstali: -

Tým vedli:
O.Lichnovský, R.Šmajstrla, M.Mazoch

Ze zdravotních nebo jiných důvodů se nemohli do zápasu zapojit
M.Mazoch, L.Srněnský, D.Šuhajda, D.Matyáš, L.Bordovský, R.Fiala, T.Suchomel, R.Knoll, H.Vavrečka

Vývoj umístění
Grafické znázornění sestavy zápasu

FOTO ČÍSLO 1 FOTO ČÍSLO 2 FOTO ČÍSLO 3
FOTO ČÍSLO 4 FOTO ČÍSLO 5 FOTO ČÍSLO 6
FOTO ČÍSLO 7 FOTO ČÍSLO 8 FOTO ČÍSLO 9
FOTO ČÍSLO 10 FOTO ČÍSLO 11 Zobrazit všechny fotky...


Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks