Muži

Na závěr výhra v Lubině

0x Foto, 0x Video, datum 23. 06. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

V sobotu 21.6.2008 odehráli také muži Trojanovic I. své poslední utkání v sezóně 2007/2008 a po špatné druhé polovině sezóny si alespoň v posledním zápase spravili trochu chuť na večerní zakončení vítězstvím v Lubině 1:2.

III. třída/muži-2007/2008:

V tomto zápase se sneslo na Trojanovice trochu smůly v podobě nuceně nekompletní sestavy, jelikož 5 hráčů se před zápasem muselo z různých důvodů (dovolená, práce, nemoc, ...) omluvit a tak se trojanovičtí sešli pouze ve 12 lidech, přitom ještě náš jediný náhradník na lavičce byl brankář Z.Parma, který tentokrát čekal na svou šanci zasáhnout do hry jako hráč do pole. Trojanovice I. ale svou nekompletnost na hřišti nedaly znát a od začátku šly v zápase po třech bodech. Skóre otevřeli jako první naši muži, když po přihrávce V.Suchomela z jeho levé strany prostřelil dobře chytajícího golmana Lubiny O.Lichnovský. Po zápase v Olbramicích to bylo druhé utkání v jarní části sezóny, kdy se Trojanovice ujaly vedení jako první a na hře bylo potom znát takové uvolnění z toho, že se nemusí soupeř dotahovat, jak to bylo téměř pravidlem v minulých kolech. Po střelách R.Fialy a P.Fialy, které gólem neskončily, přišlo vyrovnání na 1:1 v situaci zavánějící offsidem, kdy po odvráceném rohovém kopu Lubiny se míč znovu dostal zpátky do pokutového území a naše vyběhnutá obrana vyrovnávací brance již nedokázala zabránit. Z pravé strany se snažil znovu vrátit vedení na stranu Trojanovic B.Mazoch, ale jeho střela bohužel skončila na břevně. V závěru poločasu ovšem přišla branka na 1:2, opět po přihrávce V.Suchomela, tentokrát zakončené R.Fialou.

V druhém poločase se hráči Lubiny hnali do útočných tažení na naši branku více než tomu bylo v první půli, naše obrana ale fungovala bezchybně a nedávala těmto jejich útokům žádnou šanci. Naši muži mohli naproti tomu několikrát navýšit své jednogólové vedení O.Lichnovským a R.Fialou, ve velkých gólových příležitostí se ale jmenovaní hráči z gólů neradovali, jelikož je dobrými zákroky vychytal domácí golman. A když se branka neurodila ani po střele V.Suchomela zpoza šestnáctky, ani po obloučku B.Mazocha, kterým se snažil přehodit brankáře, tak ve hráčích Lubiny stále žila nějaká naděje na vyrovnání. Jejich útokům ale vždy něco chybělo a proto se o jejich náporu v blížícím se konci zápasu nedalo hovořit jako o nějakém velkém tlaku. Na posledních 5minut se dostal do hry i Z.Parma místo R.Petra a hned jeho první vážnější kontakt s míčem na hrotu útoku skončil gólem, když krásně obstřelil domácího brankáře a míč se od tyče odrazil do branky. Rozhodčí ale jeho branku neuznal kvůli postavení mimo hru. Trojanovice I. nakonec vyhrály zaslouženě 1:2.

Konečný výsledek
Spartak Lubina - Trojanovice I.
1:2 (1:2)
góly: O.Lichnovský, R.Fiala

Sestava
P.Bartoň - P.Kaduch , J.Fusek, T.Rajnoch, R.Petr (Z.Parma) - V.Suchomel, P.Fiala, L.Srněnský, B.Mazoch - O.Lichnovský "C" , R.Fiala
na střídačce nikdo nezůstal
trenér: B.Fiala, vedoucí: R.Šmajstrla


Toto vítězství se bohužel neprojevilo na lepším umístění Trojanovic v tabulce a ty tak završily sezónu na 6. místě, i když do 13.kola hrály stále o přední příčky. Nebýt několika zbytečných proher v jarní části sezóny, tak by naši muži skončili určitě na prvním nebo druhém místě, jenže to už jsou vzpomínky minulosti a spekulace typu "kdyby, tak by...".V dalších dnech je třeba se soustředit nejprve na odpočinek a potom na novou sezónu, ve které povede naše muže jako hlavní trenér M.Janáč, který v Trojanovicích v minulosti již na půl sezóny jednou jako trenér působil. Všem hráčům a realizačnímu týmu přeji v příští sezóně více úspěchu než v té právě skončené a zároveň za ni děkuji, i když vytoužený postup nepřišel! 8-)



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks