Muži

Hodnocení podzimu sezóny 2015/2016

0x Foto, 0x Video, datum 21. 12. 2015, kategorie Muži, přečteno 2993x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Muži Trojanovic zažili úspěšný podzim a díky tomu si nyní užívají zimní pauzu na čele tabulky Okresního přeboru. Soutěž je ale jen v polovině a pokud si Trojanovičtí hráči hodlají udržet první místo až do konce, čeká je ještě dlouhá a nelehký cesta.

V tomto článku najdete shrnutí podzimní části sezóny 2015/2016 z pohledu hlavního trenéra týmu.



Komentář trénera týmu
"Dobojováno!"

Trenér hráčům:
"Pokud chceš uspět, musíš fotbalu obětovat maximum!!!"
"Mojí milí, pokud nerozumíte tomu, že musíme pracovat jako tým,  když všichni nebudeme ještě víc makat,
když nebudeme ještě lačnější po úspěchu, pak nikdy nic většího nevyhrajeme!"

Souhrn trenéra:

Celková bilance 1. místo. Prakticky celý podzim jsme odehráli bez borců základní sestavy – Martina Bordovského – těžký výron v kotníku, Karla Žídka – přetržená achilovka, Jardy Myšinského – zlomená lýtková kost + přetržené vazy v kotníku. Další borci, kteří vynechali některý z mistrovských utkání si musí sami sáhnout do svědomí a přehodnotit priority pro tým, protože každá jejich neúčast je oslabení pro celé mužstvo. I když postavení po podzimu svědčí o tom, že hráči širšího kádru byli schopni absentující hráče kvalitně nahradit a připravit si výhodnou pozici pro jarní část. Můžeme se pochlubit nejlepším útokem, jednou z nejlepších obran, vysokými vítězstvími (s Lichnovem - 10:0, s Bartošovicemi - 8:0, s Příborem – 7:1, se Štramberkem - 8:3, ve Skotnici – 1:5, v Kuníně – 0:3), v soutěži Bomber OFS NJ máme 3 borce v nejlepší desítce střelců.

Bohužel, prezentovali jsme se i některými chabými výkony na hřištích soupeřů. V těchto utkáních jsme nenaplnili očekávání a zklamali hlavně v přístupu a předvedené hře – ve Studénce – 3ŽK – prohra – 2:1 po penaltách, v Pustějově – 5ŽK, 3ČK – prohra – 2:0, v Suchdole – 4ŽK, 1ČK – prohra – 3:1, ve Vel. Albrechticích – 3ŽK – prohra – 4:1.

Z tohoto jasně vyplývá, že to venku nezvládáme hlavně po psychické stránce, dochází k neúčelnému řešení herních situací, objevuje se více nepřesnosti, zbytečně se věnujeme časté kritice rozhodčího, dochází ke vzájemným slovním přestřelkám, převládá chaos a vytrácí se bojovnost - nabízí se otázka jak jsme připraveni na utkání? Podali jsme v těchto utkáních jen odvar z kvalitních domácích výkonů jehož výsledkem byly ztracené body. Nebyli jsme dost hladoví po vítězství, což souvisí i s typologií a tréninkovou morálkou některých hráčů = nedokážeme se správně naštvat, vyhecovat, semknout pro tým a poprat se o vítězství. V případě, že zapracujeme na odstranění těchto nedostatků na hřištích soupeřů, nevidím žádný problém v tom, že příští sezónu se bude hrát na „Kozinci“ vyšší soutěž, což by nám rozhodně slušelo!

 

Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří se zapojili do podzimních utkání za předvedenou hru, snahu a úsilí jehož výsledkem je vedení v tabulce Okresního přeboru. Dále bych chtěl poděkovat všem sponzorům, lidem, kteří se starají o chod fotbalu na Kozinci, v neposlední řadě všem fanouškům pro které se snažíme zpříjemnit sobotní odpoledne předvedenou hrou se spoustou gólů v soupeřově síti.

Trenér: Svatopluk Chrobák
Vedoucí mužstva: Oldřich Lichnovský

 

Hráči kteří patřili k oporám:

gólman – Petr Astr, v obraně Tomáš Rajnoch, Tomáš Balada, téměř celá záložní řada – Martin Kapsa, Dalibor Petrželka, Radek Chumchal, Jirka Vavroš, v útoku Radim Galia.

Ostatní hráči svými výkony dokázali, že patří do týmu, který přezimuje na 1. místě Okresního přeboru. Zdravá konkurence, zlepšení tréninkové morálky, to je jediná cesta k úspěšnému jaru.

Tabulka střelců:

  1. Galia Radim – 14 branek

  2. Kapsa Martin – 8

  3. Tobola Jakub – 8

  4. Petrželka Dalibor – 5

  5. Chumchal Radek – 5

  6. Kunc Marek – 4

  7. Pavelka Dan – 3

  8. Bordovský Martin – 2

  9. Vavroš Jiří – 2

  10. Myšinský Jarda – 2

  11. Rajnoch Tomáš – 1

  12. ŠuhajDa dalibor – 1

  13. Chovanec Prokop – 1

     



Tabulka Muži podzim 2015



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks