Muži

Třetí jarní vítězství v řadě

0x Foto, 0x Video, datum 26. 04. 2015, kategorie Muži, přečteno 2523x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

21. kolo, So 25. 4. 2015, muži Okresní přebor
Pustějov - Trojanovice I. 2:3 (1:1)
Góly:
D.Pavelka, M.Kapsa, D.Petrželka
Sestava:
P.Astr - D.Drozd, L.Srněnský, T.Rajnoch, D.Pavelka (82' L.Prorok) - M.Kapsa, M.Bordovský, J.Vavroš
(84' T.Petrovič), D.Petrželka - R.Galia, J.Myšinský
ke střídání zůstali: Ma.Kunc
Trenér + Vedoucí mužstva:
S.Chrobák, O.Lichnovský
Ze zdravotních nebo jiných důvodů se nemohli do zápasu zapojit
R.Fiala, J.Peťko, T.Balada, D.Šuhajda, H.Vavrečka, P.Chovanec, B.Mazoch.
Ve čtvrtek 30.4.2015 odehrají trojanovičtí doma odložený zápas s Mořkovem, výkop v 17:00.
V sobotu 2.5.2015 potom opět doma tentokrát s Tískem od 16:30.

Komentář trénera týmu
"Vítězství jsme si zasloužili!"

"Domácí byli prakticky po celý I. poločas bez šance, hráli se silným větrem, který byl spíše překážkou v jejich kombinaci. Naši fotbalisté byli silnější na míči, vytvořili jsme si několik výborných příležitostí, ale s koncovkou jsme byli tentokrát na štíru. Již v 8. minutě se prodral do šestnáctky J.Myšinský, hledal výhodněji postaveného spoluhráče ale ve finální přihrávce zklamal.

V 17. minutě za faul na našeho hráče nařídil hlavní arbitr (byl až příliš profesorský) přímý kop z hranice 20 m, míč si postavil D.Pavelka a technickou střelou do šibenice otevřel skóre utkání – 0:1. Ve 25. minutě se opřel do míče ze šestnáctky M.Kapsa, ale jeho střela šla těsně nad brankou domácích. Toto si zopakoval o 3. minuty později se stejným výsledkem. Ve 28. minutě se dostal do tutovky R.Galia, ale jeho střela z 8 m skončila těsně vedle tyčky domácího gólmana. Ve 30. minutě to byl opět R.Galia, který obešel dva soupeřovy obránce a z hranice 16 m poslal míč levačkou mimo branku. Po celý I. poločas jsme byli lepším týmem, jistý gólman, spolehlivá obrana, kvalitní halvi včetně vysunutých hrotů. Ve 45. minutě jsme nepokryli jednu z mála střel domácích a odkop M.Kapsy skončil v naší síti – 1:1."

"Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a již v 57. minutě našel D.Petrželka na hranici pětky M.Kapsu který bombou (angličákem) pod břevno zvýšil na – 1:2. V 68. minutě se individuálně prodral s míčem až k šestnáctce D.Petrželka a levačkou nedal šanci domácímu gólmanovi – 1:3. O minut později se dostal k míči R.Galia a technickou ranou ze šestnáctky jeho střelu domácí gólman vytlačil na rohový kop. Mysleli jsme si o utkání již bude rozhodnuto, ale opak byl pravdou, domácí zvýšili otáčky a začali nám zle zatápět. V obraně jsme začali vyrábět hloupé chyby (špatné zpracování, otálení s odkopem) a P.Aster vychytal v rozmezí 15. minut dvě tutovky, navíc jednu šanci z rohu zazdili sami domácí hlavičkáři.

V závěru utkání jsme nedokázali odehrát a podržet míč na jejich polovině, přenechali jsme střed hřiště domácím a naše obrana se záložní řadou nebyla již tak kompaktní. V 84. minutě po závaru před naší šestnáctkou snížili na konečných – 2:3.

Škoda, že jsme ve II. poločasu nevyužili síly větru a nepokusili se o častější střelbu ze šestnáctky. Bylo to důležité vítězství s kvalitním týmem."




Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks