Muži

Remíza s Jistebníkem

0x Foto, 0x Video, datum 01. 06. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

V posledním zápase na domácím hřišti sezóny 07/08 přivítaly Trojanovice I. v sobotu 31.5.2008 hráče z Jistebníku. Pro oba týmy byl zápas důležitý - z pohledu Trojanovic v boji o postup, z pohledu Jistebníku naopak v boji o záchranu. Soupeři si nakonec body rozdělili díky remíze 1:1.

III. třída/muži-2007/2008:

Utkání začalo ve vyrovnaném duchu. O trochu víc možností ke vstřelení úvodní branky zápasu měli ovšem hosté, kteří nastřelili 2krát konstrukci domácí svatyně. Trojanovice odpovídaly například přízemní střelou L.Srněnského, kterou brankář hostů jen konečky prstů vyrazil mimo tyče, nebo nebezpečnými centry z krajních pozic, které k naší smůle nikdo z útočících hráčů neproměnil v gól. Špatnou "tradicí" v jarní části sezóny se stalo to, že soupeř téměř v každém zápase vstřelil první branku. Tato "tradice" se potvrdila i v zápase proti Jistebníku, kdy se po standardní situaci asi v polovině 1.poločasu dostali do vedení hosté. Chyba vězela v neschopnosti důrazného odkopu míče mimo dosah naší branky, kterou tak využili hráči Jistebníku. Do konce 1.poločasu ani jeden z týmů gól nevstřelil a do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.


Do druhého poločasu vešly Trojanovice v nezměněné sestavě. Zlepšení hry Trojanovic a větší množství gólových příležitostí na naší straně vedlo ke vstřelení vyrovnávací branky. T.Rajnoch se při našem rohovém kopu vysunul z obranných řad a hlavou zavěsil míč do branky soupeře. Zápas tak začal jakoby od znovu - 1:1. Remízový výsledek se ovšem nezměnil ani po slibných šancích L.Srněnského, D.Mičulky nebo O.Lichnovského, ani po zapojení čerstvých sil ze střídačky Trojanovic a utkání tak skončilo pro oba týmy skoro nic neřešící remízou 1:1.

Konečný výsledek
Trojanovice I. - Jistebník
1:1 (0:1)
Gól: T.Rajnoch

Sestava
Z.Parma - P.Kaduch , P.Fiala, T.Rajnoch, J.Fusek - V.Suchomel (B.Mazoch), L.Srněnský (R.Fiala), J.Vavroš, L.Bordovský - O.Lichnovský "C", D.Mičulka
na střídačce zůstal: R.Petr
trenér: B.Fiala, vedoucí: R.Šmajstrla


Tento zápas byl pro Trojanovice posledním, který se hrál na domácím hřišti v sezóně 2007/2008. Remízou proti týmu bojujícímu o záchranu, byla spečetěna špatná bilance jarní části sezóny na domácím hřišti, kdy Trojanovice I. dokázaly z 5 zápasů získat pouhé 2 body za 2 remízy (proti Žilině a JIstebníku). Poslední 3 utkání III.třídy 2007/2008 sehrají muži na hřištích soupeře (Studénka, Fulnek, Lubina). Hraje se tedy ještě o 9 bodů, které mohou stále promluvit do konečného postavení týmu v tabulce soutěže.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks