Žáci

Nábor mladých hráčů/hráček do trojanovického týmu - ČERVEN 2014

datum 05. 06. 2014, kategorie Žáci
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Fotbalový oddíl Trojanovic I. nabírá nové hráče/hráčky do žákovského týmu!

Nábor probíhá na každém tréninku, které se konají každé PONDĚLÍ a STŘEDU vždy od 17,00 h na hřišti v Trojanovicích pod Javorníkem - ukázat na mapě. Pro účast na tréninku nejsou nutné žádné speciální požadavky, jen je třeba mít sportovní oblečení a obuv.

Trojanovický tým vede trenér Petr Koblovský, který má zkušenosti s tréninkem a vedením mladých fotbalistů (dříve v Trojanovicích už vedl žákovský i dorostenecký tým, se kterým dokonce postoupil do vyšší soutěže), ale má například i zkušenosti z působení u ženského trojanovického týmu nebo také u týmu mužů Tiché. Trenérovi Petrovi Koblovskému jsou nápomocni dva pracovitý asistenti, kteří mu pomáhají při vedení tréninků a zápasů nebo organizaci speciálních akcí.

Pokud budete mít k náboru nějaké dotazy, můžete se obrátit na trénera týmu Petra Koblovského na telefonním čísle +420731519839.

Noví fotbalisti se mohou těšit na pravidelné tréninky (2x týdně) na travnatém hřišti v areálu Trojanovic I., dále na soutěžní domácí a venkovní zápasy (1x týdně) a taky na speciální akce a fotbalové turnaje. Nedávno se například mladí trojanovičtí fotbalisti zúčastnili velkého turnaje hráčů do 10 let nebo si taky vyzkoušeli, jak se hraje na baníkovských Bazalech v poločasové pauze ligového zápasu - čtěte více o těchto dvou akcích.



Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks