Muži

Další ztráta bodů v boji o postup

0x Foto, 0x Video, datum 27. 05. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Po zápasu se Spálovem odehráli muži Trojanovic I. v sobotu 24.5.2008 utkání proti týmu ze středu tabulky - Žilině. Po poločasovém výsledku ve prospěch hostů (0:3), dokázaly Trojanovice v druhé půli vstřelit Žilině 4 góly. To bohužel na vítězství nestačilo, jelikož hosté dali 1 branku a zápas tak skončil remízou 1:1.

III. třída/muži-2007/2008:

Žilina se dostala do vedení 0:1, když se míč po brankářovu "vyboxování" dostal na kopačky jednoho z hráčů soupeře a ten se z místa v oblasti pokutového kopu nemýlil. O málo minut později nakopl soupeř míč na naši půlku, žilinský hráč využil zaváhání jednoho z našich hráčů při zpracování nakopnutého balonu a několika rychlými kroky se dostal před našeho golmana, kterého posléze prostřelil - 0:2. Na 0:3 zvýšila Žilina dalekonosnou střelou a v tu chvíli to vypadalo z hráči Trojanovic špatně. Trojanovice I. se do šancí také dostávaly, ale buď v zakončení nebylo dostatek důrazu a přesnosti, nebo nám nepřálo štěstí, jako například při krásné střele J.Fuska, která skončila ve spojnici tyčí hostující branky a balón, který byl přihrávkou po zemi vrácen do chumlu před golmanem, nikdo z našich hráčů mezi tyče nedokázal usměrnit. Poločasový výsledek byl tak překvapivě ve pospěch hostů.

Do druhého poločasu nastoupili dva noví hráči (V.Suchomel a L.Srněský), kteří poměrně oživili hru Trojanovic a s myšlenkou: "Když oni dali 3 góly tak my můžeme taky..." se Trojanovice pustily do boje o 3 body. L.Srněnský se hned na začátku poločasu předvedl krásným prokličkováním mezi hned několika hráči Žiliny, ale své kouzlení ve třešničku na dortu v podobě gólu nepřevedl protože vystřelil nad branku. Žilina byla Trojanovicemi zatlačena na svou polovinu a tlaku domácích využil dvěma brankami náš útočník O.Lichnovský - 2:3. Poté přišla chyba ve zpracování odkopu hrudí B.Mazocha v polovině hřiště a míče se tak lehce zmocnil žilinský záložník, který ihned po převzetí balónu otočil hru na opačnou stranu, kde nebyla naše obrana dostatečně zformována a připravena a Žilina zvýšila na 2:4. O několik minut pozěji se ovšem kopala penalta po faulu na domácího V.Suchomela, kterou náš obvyklý zahrávač standardních a pokutových kopů P.Fiala snížil na 3:4. K radosti Trojanovic završil svůj hattrick gólem na 4:4 O.Lichnovský a před koncem zápasu vykřesal naději ve vedoucí branku. Do konce 90-i minutovky již ale bohužel tato branka nepřišla a zápas tak skončil 4:4.


Hlavním arbitrem zápasu byl delegovaný rozhodčí pan Knoll a druhým pan Mikolanda.

Konečný výsledek
Trojanovice I. - Žilina
4:4 (0:3)
Gól: 3x O.Lichnovský, P.Fiala

Sestava
Z.Parma - P.Kaduch , M.Bordovský, T.Rajnoch, J.Fusek - L.Bordovský (V.Suchomel), P.Fiala, J.Vavroš (L.Srněnský), B.Mazoch - O.Lichnovský "C", R.Fiala (R.Petr)
na střídačce zůstal: P.Bartoň
trenér: M.Káňa, vedoucí: R.Šmajstrla


V boji o postup do okresní přeboru je potřeba nyní sbírat v každém zápase plný počet bodů. Utkání, které pro nás neskončí vítězstvím znamená téměř automaticky ztrátu své pozice v tabulce. Takovou ztrátou byl i zápas proti Žilině. Tabulka je do 6. místa velmi vyrovnaná a každé zaváhání jednoho z týmu na předních místech je potrestáno. Proto se i naši muži po remíze v domácím prostředí propadli na 5.místo.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks