Muži

Vysoká prohra mužů ve Spálově

0x Foto, 0x Video, datum 19. 05. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Souboj prvního týmu tabulky s druhým přinesl docela pohledný fotbal a hodně gólů. Bohužel většina branek byla do trojanovické sítě a ikdyž byl zápas herně poměrně vyrovnaný, hraje se hlavně na góly a těch soupeř dokázal nastřílet více. Proto Trojanovice I. prohrály na území domácího Spálova v poměru 6:1.

III. třída/muži-2007/2008:

Přímý souboj o první místo v tabulce začal za hustého deště, který v průběhu poločasu postupně slábl. Přestože silně pršelo i před příjezdem Trojanovic I. do Spálova, hřiště bylo velmi kvalitní a spousta hráčů, kteří hráli ve Spálově již někdy v minulých letech, se nad změnou travnaté plochy k lepšímu příjemně překvapilo.

Hráči Trojanovic I. se hned od začátku zápasu snažili napadat rozehrávku soupeře a být důslední v soubojích. Naši útočníci se dostali do dvou vyložených šancí, které kdyby se proměnily do vedoucí branky, tak by zápas určitě neskončil takovým výsledkem, jenže se "potvrdilo" pravidlo "nedáš, dostaneš" a po přímém kopu z levé strany z pohledu našeho brankáře, se nedokázal důrazně odhlavičkovat zahrávaný centr a hosté tak dali první gól utkání. O několik minut později vyklouzl po střele z dálky našemu golmanovi míč rukavic a ten se pak objevil v naší síti. 2:0 pro domácí. Zbytečnými chybami v defenzívě jsme "darovali" do konce poločasu Spálovu další dva góly a do druhé půle šli naši muži se čtyřgólovým mankem.

Čtyři branky jakoby odlehčili nervozitě hráčů Trojanovic a tak se dostával Spálov pod tlak z něhož nakonec vyústila branka po tečované střele levou nohou B.Mazocha na 4:1. Zápas tak mohl nabrat jiný spád, jelikož gól přišel celkem brzy a dokonce zápasu zbývalo dost času na vstřelení 3 dalších kousků. Nicméně Spálov znovu brzy zvýšil náskok po zbytečném nedorozumění v obraně na 4 góly. Druhý poločas byl velmi vyrovnaný a hra se přelívala z jedné strany na druhou, Spálov měl ale víc klidu nebo i štěstí v koncovce a tak přidali do konce zápasu ještě 6. gól.

Hlavním arbitrem zápasu byl delegovaný rozhodčí R. Pobořil a druhým byl A. Heligmann.

Konečný výsledek
Spálov - Trojanovice I.
6:1 (4:0)
Gól: B. Mazoch

Sestava
P.Bartoň (Z.Parma) - P.Kaduch , M.Bordovský, T.Rajnoch "C", L.Židlík (L.Srněnský) - L.Bordovský, P.Fiala, J.Vavroš, B.Mazoch - O.Lichnovský (R.Fiala), D.Mičulka
na střídačce zůstal: P.Klimpar
trenér: M.Káňa, vedoucí: R.Šmajstrla


Touto porážkou se před Trojanovice I. dostali v tabulce dva týmy (Spálov, Bravinné). Do konce sezóny zbývá odehrát 5 zápasů, z nichž musíme (pokud chceme postoupit) vytěžit maximum bodů. Další dvě kola hrají naši muži na domácím hřišti. V tom příštím 22. kole přijedou pod Kozinec hráči ze Žiliny.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks