Muži

Zápas proti Vražnému - velké zklamání

0x Foto, 0x Video, datum 11. 05. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Včera 10.5.2008 nastoupili muži Trojanovic I. ke svému dalšímu zápasu na domácí půdě proti Vražnému. Podle aktuální pozice obou týmu v tabulce, si nešlo jinak tipovat, než na výhru domácích. Zrodilo se ovšem překvapení a také nemalé zklamání. Trojanovice I. prohrály 1:2.

III. třída/muži-2007/2008:

Tým strachující se sestupu porazil tým, který se nyní začíná pomalu bát o svůj postup do vyšší soutěže, který byl pro většinu fanoušků po podzimní části skoro jistou záležitostí. Přestože hráči Trojanovic I. v minulém kole po čtyř zápasové sérii bez výhry znovu zvítězili, nedokázali tuto výhru na domácím pažitu (který mimochodem byl na zápas velmi kvalitní) potvrdit.

Utkání se od začátku nevyvíjelo pro domácí špatně. Trojanovice I. se dostávali do vyložených gólových pozic, nicméně stále přetrvává střelecké trápení a někdy i smůla v koncovce hráčů Trojanovic I. A proto přišel nečekaný trest v podobě gólu do domácí branky. Z levé strany ještě na půlce hostů našel hostující záložník na středu úplně volného útočníka, který se tak ocitl před našim golmanem sám a i když se náš brankář snažil dobře snížit vyběhnutím střelecký úhel, útočník Vražného svou šancí nepohrdl a zavěsil střelou k tyči. O několik minut později ovšem přišel z naší obrany míč na levou stranu útoku a centr z této strany poté zužitkoval ve střelenou branku sváteční střelec L.Židlík. I když naši hráči měli o hodně více šancí ke vstřelení gólu než soupeř, do konce poločasu se výsledek 1:1 nezměnil.

Po poločase došlo ke střídání obou našich krajních záložníků a změn doznala i celkové rozestavění některých hráčů v naději, že se hra zlepší natolik, aby bylo více znát, že proti sobě hrají týmy z různých konců tabulky. Tak se ale bohužel nestalo. Hráči Trojanovic I. se dostávali méně před branku soupeře než v prvním poločase a naopak Vražné hrozilo více než se dalo čekat. Po ruce jednoho z našich obránců v pokutovém území přišla penalta, kterou hráč Vražného proměnil a Trojanovice I. nečekaně prohrávali 1:2. Ke konci utkání došlo k závaru před soupeřovou brankou, který dával naději alespoň v zisk jednoho bodu, zmatku ale nikdo z domácích hráčů nevyužil ke vstřelení vyrovnávacího gólu a zápas tak skončil porážkou Trojanovic I. 1:2.

Utkání řídil arbitr M.Uličný a na "lajně" mu vypomáhal pan P.Fieber.

Konečný výsledek
Trojanovice I. - Vražné
1:2 (1:1)
Gól: L. Židlík

Sestava
P.Bartoň - P.Kaduch , M.Bordovský, J.Fusek (T.Rajnoch), L.Židlík - V.Suchomel (P.Klimpar), P.Fiala "C", L.Bordovský, B.Mazoch (J.Vavroš) - O.Lichnovský, D.Mičulka
na střídačce zůstali: R.Fiala, P.Radim, Z.Parma
trenér: M.Káňa, vedoucí: R.Šmajstrla


V příštím 20.kole v neděli 18.5.2008 zajíždejí hráči Trojanovic I. na horkou půdu týmu ze Spalova, který tak jako například Skotnice nebo Bravinné, bojuje o postupové pozice. Dá se tedy předpokládat těžký zápas.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks