Dorost

Dorostenci nešťastně na body nedosáhli

0x Foto, 0x Video, datum 04. 05. 2008, kategorie Dorost
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Po sérii třech neprohraných zápasů, zavítali naši dorostenci na horkou Veřovickou půdu. Lídr tabulky našim dorostencům strach rozhodně nenaháněl. I proto panovala v kabině uvolněná předzápasová nálada.

Okresní přebor/dorostenci-2007/2008:

Utkání začalo za optimálního fotbalového počasí, které zjevně vyhovovalo více Trojanovicím. Veřovice nezačaly dobře a po chybě obrany v 5. minutě se naši dorostenci ujali vedení 1:0. Gólem se blýskl Tomáš Petrovič, ke kterému se dostal odražený balon po akci L. Mičulky. Veřovice dlouho nemohly najít recept na skvěle a gólem povzbuzené kluky z pod Kozince. Za zmínku stojí jen asi 3 nebezpečné přímé kopy kolem naší šestnáctky. Ke konci prvního poločasu se síly vyrovnaly a díky tomu dostáváme góĺ do šatny, asi 2 minuty před koncem 1. poločasu, kdy po lajně utekl naši obraně domácí hráč Bartoň a střelou po zemi podél gólmana srovnal na 1:1.

I ve druhém poločase se hrál fotbal ve vysokém tempu. Zejména to byl ale domácí celek,který udával tempo hry. Trojanovice se jen sporadicky dostávaly k domácí brance a tudíž čekali na vhodný protiútok. Tlak Veřovic se neustále zvyšoval až vyústil k vedoucímu gólu. Po střele domácího Pítra a nešťastné teči našeho obránce, Veřovice otočily 4 minuty před koncem zápas na 2:1. Alespoň na bod, i přes vrhnutí všech sil do útoku, naši dorostenci nedosáhli. Je to škoda, protože jsme byli určitě vyrovnaným soupeřem, v prvním poločase i lepším a alespoň bod se dal uhrát. To by jsme ale nemohli vytvářet takové hrubky v obraně, kdy na sebe neumíme ani zavolat, ani zařvat. Velký dík patří všem, protože jsme bojovali až do konce.

Teď nás čeká sobotní domácí zápas proti Jakubčovicím, ve kterém musíme bezpodmínečně získat 3 body a předvést výkon jako v tomto zápase.



Další články z kategorie Dorost

Dorostenci zahájili sezónu výhrou s Kunínem
26x Foto, 1x Video, datum 11. 08. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4652x
Shrnutí sezóny 2011/2012 - dorost
31x Foto, 1x Video, datum 08. 07. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4157x
Dorost na závěr sezóny remizoval s Mořkovem
31x Foto, 1x Video, datum 17. 06. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4865x
Dorostenci zakončili sezónu remízou v Libhošti
0x Foto, 0x Video, datum 24. 06. 2011, kategorie: Dorost, přečteno 4782x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks