Muži

Muži zajíždějí na hřiště posledních Olbramic

0x Foto, 0x Video, datum 02. 05. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Po třech jarních zápasech s týmy, které se nacházejí na předních místech tabulky, čeká na naše muže soupeř přesně z opačného konce. Zápas se odehraje v sobotu 3.5.2008 v 16,30. Odjezd autobusu je v 15,00 ze hřiště.

III. třída/muži-2007/2008:

V okolí trojanovického hřiště se s nadsázkou mluví o tom, že pokud by se i v následujícím zápase 19. kola proti Olbramicích nezískal ani jeden bod, mohlo by se hřiště pod Kozincem změnit na pole pro sázení brambor :-) A není se čemu divit... Po zápasech s týmy, které usilují o postup do vyšší soutěže, čeká na naše muže relativně - alespoň co se jejich postavení v tabulce týče - slabý soupeř. Fanoušci, hráči, trenér, vedoucí mužstva a další si přejí jediné: Výhru Trojanovic I.

Olbramice v minulém kole prohrály v Jistebníku n.O. 4:1 a se šesti body za 2 výhry ze 14 zápasu, dominují na samém chvostu tabulky III. třídy. Podzimní zápas Trojanovice I. - Olbramice skončil 4:1.

Tým Trojanovic I. v minulém kole prodloužil nelichotivou šňůru za sebou jdoucích proher na 4 zápasy tím, že prohrál na domácím hřišti s nyní třetími Skotnicemi 0:3, i když tomuto vítězství Skotnic hodně napomohl fakt, že naši muži hráli asi od 7. minuty zápasu s 10 hráči v poli. I přes 4. porážku v řadě se žádný tým v tabulce nedokázal přes Trojanovice I. dostat na 1. místo a naši muži stále mají 2 bodový náskok před druhým Bravinné a třetími Skotnicemi.

Po již zmiňovaných porážkách by snad už mohl a taky konečně měl přijít zápas se tříbodovým ziskem. Hlavní je nemyslet na ony porážky a začít opět předvádět takovou hru, která zajistila v podzimní části sezóny 1. místo tabulky s velkým bodovým náskokem.

Zápas bude řídit pan rozhodčí Mastný J.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks