Muži

Z Bravinného se nepřivezl ani bod

0x Foto, 0x Video, datum 20. 04. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Po vydařených sobotních zápasech obou mládežnických týmů přišli na řadu muži, aby zakončili víkend dalším trojanovickým vítězstvím na půdě svého soupeře. Bohužel se tak nestalo, muži podlehli Bravinnému 4:2.

III. třída/muži-2007/2008:

To, na co jsme nechtěli ani pomyslet, se stalo skutečností. Druhá porážka mužů za sebou v jarní části je na světě a zároveň s ní i další ztráta náskoku v tabulce nastřádaného v první polovině sezóny.

Pohroma v podobě gólu přišla hned asi po 10 minutách hry. Na pravé straně se podcenilo autové vhazování soupeře a po nedostatečně důrazném bránění se Bravinné radovalo z prvního gólu. Jejich radost byla navýše druhým zářezem do naší svatyně, přibližně po 5 minutovém doznívání prvního gólu. Na naší straně se objevilo několik slibných momentů, které by mohly skončit gólem a kdyby se tak i stalo, tak by se utkání mohlo ubírat jiným směrem, bohužel se ani jedna šance neujala a tak hráči Trojanovic I. odcházeli do šaten s dvou gólovým mankem.

Po změně stran se dostalo Bravinné poměrně brzy do 3 gólového vedení. Branka padla z dobře zahraného přímého kopu. Po vstřelení 3. branky se začaly naděje alespoň na vyrovnání pomalu rozplývat minutou po minutě. Branka s pořadovým číslem 4 na sebe nenechala příliš dlouho čekat. Až po této 4. brance se podařilo našim hráčům 20 minut před koncem zápasu snížit brankou P. Klimpara a o několik minut později překonal domácího brankáře hlavou R. Fiala. Bravinné se začalo trochu strachovat o své vedení, ale dokonce zápasu se již žádné góly neobjevily a zápas tedy skončil prohrou Trojanovic I. 4:2.

Sestava
P. Bartoň - P. Kaduch, M. Bordovský, T. Rajnoch "C", B. Mazoch - V. Suchomel (P. Klimpar), P. Fiala, J. Vavroš, L. Bordovský - L. Srněnský (R. Fiala), O. Lichnovský

na střídačce zůstali: L. Židlík, R. Petr
trenér: M. Káňa, vedoucí: R. Šmajstrla


V dalším kole přivítají Trojanovice I. tým ze Skotnice. Podle minulého zápasu proti tomuto soupeři a také podle jeho postavení v tabulce, to vypadá opět na kvalitního soupeře, který by určitě rád promluvil do bojů o postup. Snad naši hráči hodí své výkony z posledních dvou kol za hlavu a opět navážou na svou formu z podzimní části.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks