Muži

Souhrn zimní přípravy a novinek

0x Foto, 0x Video, datum 20. 03. 2010, kategorie Muži, přečteno 2152x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Zimní pauza se jistě blíží ke svému konci a přibližuje se opět start Okresního přeboru mužů, ve kterém se náš tým Trojanovic bude snažit o co nejlepší umístění. Přípravu na pokračování sezóny zpestřilo společné soustředění a kromě drilu na fyzičce se v tomto období odehrálo taky několik přípravných zápasů, proběhly taky drobné změny v hráčském kádru a ani tyto stránky nezůstaly bez novinek. O tom všem najdete více informací v pokračování článku...

O zimním soustředění

Soustředění proběhlo ve dnech 12., 13., a 14. února a můžete se o něm dočíst ve článku Zimní soustředění.

O změnách a novinkách v hráčském kádru

Po zdravotních problémech s kolenem, se opět vrací Pavel Kaduch a zraněný kotník si už vyléčil Radim Fiala. Bohužel Tomáš Rajnoch má stále zdravotní potíže, které mu nedovolují začít po několikaměsíční pauze trénovat. K marodce se po prvním přípravném zápase přidali Luboš Prorok, který vynechá asi měsíc a bombér Kuba Tobola, u něhož je problém s kolenem vážnějšího rázu a není úplně jisté, kdy se dostatečně uzdraví.

Novou zkušenou posilou v týmu je Dan Pavelka, který hrál naposled na Bystrém. V plánu je také hostování mladého útočníka z Hutiska, který s námi absolvoval jeden přípravný zápas, ale momentálně má taky zdravotní problémy s kolenem, které by mělo být během několika týdnů v pořádku. Hostování stále pokračuje pro brankáře Peťu Astra a Jarka Peťky. V týmu dále nepokračuje Marek Gonda, kterému půlroční hostování skončilo a na hostování do Bordovic odešel Martin Vašenda.

O novinkách na webu a jiných

Během zimy došlo taky na pár změn na tomto webu...

Tou první je zavedení nové kategorie aktualit Světový fotbal, ve které se budou nacházet zajímavé překládaná videa z anglických originálů z prostředí profesionálního fotbalu. Takovým cílem této nové kategorie je ukázat jaký přístup k fotbalu mají znamí fotbaloví hráči a trenéři, ukázat co se skrývá za tím, že se někdo stane profesionálním hráčem světové třídy, a taky ve videích bude určitě k nalezení spousta cenných rad...

Druhou změnou je, že tyto stránky přešly na svou vlastní doménu www.fotbaltrojanovice.cz a nový webhosting, což ve výsledku znamená zkvalitnění zobrazování stránek. Němělo by se tedy již stávat, že by byly stránky nějakou dobu nedostupné nebo, že by se obsah až moc dlouho načítal.

Poslední novinkou, která se už ale netýká webu, je dohoda s Bystrým o pronájmu našeho hřiště na jejich domácí zápasy III. třídy. Bystré se totiž chystá na rozsáhlou rekonstrukci svého areálu a u nás najde dočasný azyl na své domácí mistrovská utkání. Více si můžete přečíst ve článku Bystré u nás bude hrát své domácí zápasy.

O přípravných zápasech

Petřvald n.M. - Trojanovice I. 6:1 (3:1)
gól: Jiří Vavroš
První zimní utkání na velmi úzkém hřišti s umělou trávou v Těžkovicích se moc nevydařilo. Petřvald n.M., hrající I.B třídu (o soutěž výše) byl po celý zápas lepším týmem a podle toho taky vypadá výsledek. Navíc se v tomto zápase zranil Kuba Tobola a Luboš Prorok. Do zápasu zasáhl taky dorostenecký hráč Honza Blažek.

Trojanovice I. - Bystré 4:1 (2:1)
góly: Lukáš Srněnský, Martin Bordovský, Lukáš Bordovský, Břeťa Mazoch
rozhodčí: Ivan Bartoš
Druhý přípravný zápas se odehrál na umělé trávě v Novém Jičíně proti týmu z Bystrého, hrajícímu III. třídu (o soutěž níže). Širší hřiště, které více vyhovuje našemu stylu hry a slabší soupeř (v porovnání s Petřvaldem) dal základ utkání, ve kterém byl diktován průběh hry hlavně z naší strany.

Trojanovice I. - Fulnek (Dor.) 3:0 (0:0)
góly: Jiří Vavroš, Martin Bordovský, Radim Fiala
rozhodčí: Ivan Bartoš
Třetí v řadě přípravných zápasů na jarní část sezóny se odehrál tentokrát na umělé trávě v Bílovci, proti diviznímu staršímu dorostu z Fulneku. První poločas proti ambiciozním dorostencům byl vyrovnaný, druhá půlka se už lépe vydařila našemu týmu.

Rožnov p.R. (Dor.) - Trojanovice I. 2:8 (1:3)
góly: 4x Lukáš Srněnský, 3x Radim Fiala, 1x Břeťa Mazoch
Hned na druhý den po předchozím utkání jsme odehráli zápas na umělé trávě v Rožnově p.R. proti tamním dorostencům hrajícím krajský přebor. Sestava byla velmi obměněná a doplněná o tři dorostence Hynka Vavrečku, Davida Drozda a Lukáše Slováčka, kteří odehráli celých 90 minut.

Kateřinice - Trojanovice I. 6:4 (2:3)
góly: vlastní, Břeťa Mazoch, Dalibor Petrželka, Radim Fiala
rozhodčí: Ivan Bartoš
Poslední přípravné utkání se odehrálo opět na umělé trávě v Bílovci proti už silnějšímu soupeři z Kateřinic, který hráje I.B třídu (o soutěž výše). Kateřinice nejprve vedly brzy 2:0, ale po vlastním gólu a díky brance Břeti Mazocha se dokázalo vyrovnat. Do konce poločasu přidal vedoucí branku výstavní střelou Dalibor Petrželka. Na začátku druhé půle jsme vedli už o dvě branky po gólu Radima Fialy, který se opřel nohou do centru Jiřího Vavroše. Kateřinice ale dokázaly dorovnat dvoubrankové manko a přidat ještě dva další góly, které rozhodly o jejich vítězství.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks