Světový fotbal

Co ví Andrés Iniesta...

0x Foto, 2x Video, datum 06. 02. 2010, kategorie Světový fotbal
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

"Ke zlepšování kondice potřebujete dobrý trénink. Trénink musí být intenzivní, abyste byli připraveni čelit náročné sezóně..."

(foto: www.andresiniesta.es)

Připravuje se
  • Co ví William Gallas...
  • Co ví Ruud van Nistelrooy...
  • Co ví Wayne Rooney...
  • Co ví Joe Cole...



Překlad

"Ke zlepšování kondice potřebujete dobrý trénink. Trénink musí být intenzivní, abyste byli připraveni čelit náročné sezóně." ("Nadhoď si míč, jdi na bránu a vystřel levou nohou z tamté strany.") "Trik jak zůstat fit je ve správné stravě. Založené na těstovinách, mase, ... Pestrá strava a taky odpočinek jsou důležité prvky, které zaručují, že budete lépe připraveni na zápasy a tréninky. V sezóně jsou fáze kdy se musí makat a je to velmi náročné. Ale s dobrým, intenzivním tréninkem to můžete zvládnout. Když jsem byl mladší, mým cílem bylo hrát ve španělské lize a Ligu mistrů. Dostalo se mi možnosti toho dosáhnout a doufám, že se budu zlepšovat každým rokem. Získávání trofejí a titulů je velkou radostí pro každého hráče."

Dostaň se na další level!

(na chyby v překladu můžete upozornit
emailem na
info@fotbaltrojanovice.cz)

Originál

"To maximise your fitness you need good training. The training session need to be intense so that your are ready to face a demanding season full of games." ("Get it up, then you go in, and kick with your left leg from that side.") "The trick to stay fit is the correct diet. Based on pasta, meat... A varied diet and rest is important, too. so that you are ready for the games and training. There's quite a lot of pressure and it's very demanding. But with good, intense training, you can handle it. When I was young, my goals were to play in the Spanish and Champions Leagues. I have been given the chance to succeed and I hope to do better every year. Titles are the greatest joy for any player."

Take it to the next level!

(na chyby v překladu můžete upozornit
emailem na
info@fotbaltrojanovice.cz)


Andrés Iniesta

Věk: 25
Datum narození: 11. 05. 1984
Místo narození: Fuentealbilla, Španělsko
Web: www.andresiniesta.es

Andrés Iniesta je fotbalista, který obléká dres FC Barcelona.
Je velice rychlý, přesný a hlavně šikovný záložník,
se svými přesnými přihrávkami pomáhá tvořit hru.

 

Všechny epizody této video série

Co ví Wayne Rooney...

5. Co ví Wayne Rooney...

V zápase je důležité umět správně načasovat akci nebo střelu na bránu, pokud se to nepovede, je to potom snadná práce pro bránící hráče a brankáře. Rozhodující je taky první dotek s míčem a všechno je samozřejmě o tom si takové věci natrénovat. Podívejte se, co na to říká anglický útočník Wayne Rooney, proč je první dotek tak důležitý, jaký typ střely je vhodnější použít v různých situacích a jak některé speciální střely provést...

Co ví Joe Cole...

4. Co ví Joe Cole...

Hráč může umět různé triky a parádičky nejlépe z hráčů na hřišti, ale pokud je nebude dělat ve správný moment a ve správné pozici, budou jeho fintičky k ničemu. Podívejte se, co říká anglický záložník Joe Cole o vytváření si prostoru při hře, o speciálních kličkách a taky o obcházení obránců...

Co ví Ruud van Nistelrooy...

3. Co ví Ruud van Nistelrooy...

"Vždycky jsem doufal, že budu takový ten tvůrce hry s číslem 10 na zádech. Za útočníkem, doufal jsem v záložníka, středního záložníka. Ale hrával jsem všechny pozice, abych se o hře více naučil. Hrával jsem v obraně a v záloze a taky nahrotu nebo na krajích..."

What William knows

2. Co ví William Gallas...

"Jsem William Gallas a tohle je, co já vím... Když jsem začínal s fotbalem, hrál jsem tady v Guadeloupe. Náš trenér mi řekl: 'Možná bys mohl být profesionál.' Pracoval jsem na sobě velmi tvrdě abych se dostal do Clairefontaine (francouzská vyhlášená fotbalová akademie)..."

Co ví Andrés Iniesta...

1. Co ví Andrés Iniesta...

"Ke zlepšování kondice potřebujete dobrý trénink. Trénink musí být intenzivní, abyste byli připraveni čelit náročné sezóně..."



Další články z kategorie Světový fotbal

Jaro se blíží. Posuň svůj fotbal na vyšší level!
0x Foto, 32x Video, datum 29. 02. 2016, kategorie: Světový fotbal, přečteno 3713x
Rady od profesionálů #část05
0x Foto, 6x Video, datum 23. 03. 2013, kategorie: Světový fotbal, přečteno 4661x
Rady od profesionálů #část04
0x Foto, 6x Video, datum 07. 03. 2013, kategorie: Světový fotbal, přečteno 4479x
Rady od profesionálů #část03
0x Foto, 6x Video, datum 16. 02. 2013, kategorie: Světový fotbal, přečteno 4408x
Rady od profesionálů #část02
0x Foto, 6x Video, datum 02. 02. 2013, kategorie: Světový fotbal, přečteno 4190x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks