Muži

Nezasloužená prohra ve Fulneku

0x Foto, 0x Video, datum 16. 06. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Včera 15.6.2008 prohráli naši muži na druholigovém trávníku s "céčkem" Fulneku, aktuálním lídrem tabulky, 2:0. Zápas byl celých 90 minut herně vyrovnaný, bohužel jsme doplatili na neproměněné "tutovky" a i když hráči z Fulneku tak jasné gólové příležitosti jako my za celý zápas neměli, utkání přesto skončilo naší již 8. prohrou v sezóně.

III. třída/muži-2007/2008:

Na krásném trávníku (jak by taky ne, když se tam hraje II.liga...) probíhal 1.poločas v rychlém tempu a se hrou obou týmu mohla být hrstka fanoušků, která se přišla na tento zápas podívat, docela spokojena. I když gól v první půli nepadl, na obou stranách se střídaly nebezpečné situace, kterým chybělo jen adekvátní zakončení. Po jedné takové situaci Fulneku došlo málem ke zranění našeho golmana Z.Parmy, který se po chybné rozehrávce vrhl pod nohy fulneckého útočníka a náš brankář se poté velmi těžce zvedal ze země. Vše naštěstí dopadlo v pořádku a Z.Parma dál pokračoval ve hře. Na druhé straně došlo o několik minut později k zahrávání rohového kopu, ke kterému se postavil P.Fiala a krásným centrem našel na přední tyči tísněného B.Mazocha, jehož hlavička skončila na břevně domácí branky. V další naši útočné situaci si O.Lichnovský potáhl míč na pravou stranu šestnáctky soupeře až skoro k brankové čáře a poté přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího J.Vavroše, kterému přenechal onu přihrávku další nabíhající R.Fiala. Jeho střela ovšem nebyla úplně dobře zvládnuta a skončila nad fulneckou svatyní. Poločas ukončil rozhodčí za stavu 0:0.

Do druhého poločasu nastoupili trojanovičtí ve stejném složení jako v 1.půli. Asi po 5minutách hry se po přihrávce R.Fialy do otevřené obrany Fulneku dostal do osamoceného průniku O.Lichnovský. Sám před brankářem místo střely ale zvolil kličku do pravé strany, kterou domácí brankář vystihl a gólem tak neskončila ani naše největší šance zápasu. Přibližně v 60.minutě nastoupil do hry L.Bordovský za B.Mazocha. O několik minut po tomto střídání fauloval v naší šestnáctce jednoho z fulneckých hráčů P.Kaduch a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu náš brankář Z.Parma výborně zneškodnil a dorážející hráč střílel nad. Bohužel hlavní arbitr nečekaně nařídil opakování penalty kvůli brzkému vběhnutí hráčů do šestnáctky a opakovaná penalta už brankou skončila, i když Z.Parma směr střely dokázal vystihnout. Této branky byla opravdu škoda, jelikož Trojanovice v té chvíli měli herní převahu, která se po inkasovaném gólu ztratila a zápas měl opět vyrovnanější průběh. V další naši velké šanci se ocitl V.Suchomel, který asi z 18m střílel pěkně mířenou a tvrdou střelou do břevna. Kolem 70.minuty došlo k dalšímu střídání v naší sestavě. Za oba útočníky (O.Lichnovského a R.Fialu) nastoupili D.Mičulka a L.Srněnský. Poté se dostali ke slovu opět fulnečtí, kterým naše defenzíva nechala příliš prostoru před golmanem a ti tak zvýšili své vedení na 2:0. V závěru utkání změnu na skóre zápasu nepřinesly ani střely L.Srněnského a P.Fialy a Fulnek tak porazil Trojanovice I. 2:0.

Konečný výsledek
Fotbal Fulnek C - Trojanovice I.
2:0 (0:0)

Sestava
Z.Parma - P.Kaduch , M.Bordovský, T.Rajnoch, J.Fusek - V.Suchomel, P.Fiala, J.Vavroš, B.Mazoch (L.Bordovský) - O.Lichnovský "C" (L.Srněnský), D.Mičulka (R.Fiala)
na střídačce zůstal: R.Petr
trenér: B.Fiala, vedoucí: R.Šmajstrla


Poslední zápas sezóny 2007/2008 odehrají naši muži tuto sobotu na půdě nedaleké Lubiny a pokusí se tak alespoň v tomto posledním utkání získat plný počet bodů.



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks