Muži

Muži klesli už na 6.místo

0x Foto, 0x Video, datum 10. 06. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

V nedělním odpoledne 8.6.2008 sehráli muži Trojanovic I. zápas proti Studénce A na jejím hřišti. Utkání potvrdilo špatnou jarní část sezóny, když naši muži podlehli Studénce 2:0 a v tabulce III.třídy klesli na 6. pozici za pátým Spalovem, který má stejný počet bodů, ale lepší skóre.

III. třída/muži-2007/2008:

První poločas byl celý většinou v režii domácího celku. Trojanovice byly jakoby zaskočeny velkým hřištěm a nedokázaly kvalitně pokrývat volné prostory, na které naopak hráči Studénky byli ze svých domácích zápasů zvyklí. Míče povětšinou přecházely z obrany rovnou na útok, který ovšem nebyl dostatečně podpořen záložní řadou a proto se míč z našich kopaček často dostával rychle zpět do obrany nebo k hráčům Studénky. Z jednoho takového rychlého návratu míče se dostal hráč Studénky k centru z levé strany z pohledu našeho golmana, který naše defenzíva odhlavičkovala přímo na neobsazeného hráče, ten si s nabídnutou šancí ke skórování poradil a i když se náš brankář snažil vyběhnutím snížit střelecký úhel, nic to nebylo platné a Studénka se tak ujala vedení 1:0. Další zasazenou ranou byla nařízená penalta za poměrně zbytečný faul na útočícího hráče Studénky, kterou její zahrávající nedal golmanovi šanci a zvýšil vedení Studénky na 2:0. Do jediné vážnější akce Trojanovic v 1.poločase, ze které mohl padnout gól se dostal O.Lichnovský, ten ovšem z pozice šestnáctky netrefil prudkou střelou branku. Trojanovice měly několik útočných nájezdů, ty ale nikdy nebyly dotaženy do adekvátního zakončení a proto se do kabin odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Do druhého poločasu nastoupily Trojanovice se dvěma novými tvářemi a lehce přeskupenou sestavou. Do hry nastoupil místo L.Bordovského V.Suchomel a D.Mičulku vystřídal R.Fiala. P.Fiala si vyměnil pozici s M.Bordovským a B.Mazoch s V.Suchomel.. Celková hra našich mužů se v druhé půli zápasu výrazně zlepšila. Hráči Studénky byli přehráváni a hrozili většinou jen z rychlých protiútoků, které vyplývaly z toho, že Trojanovice hodně útočily a obrana tak byla někdy více otevřenější. Na začátku poločasu se dostal ke střele, po kombinaci ve středu hřiště, R.Fiala, jeho střela ale brankou neskončila. Při jednom z našich rohů, který zahrával P.Fiala, dostal O.Lichnovský na hlavu krásný míč, který bohužel neusměrnil mezi tyče. Útoky se vedly i po lajnách, kdy V.Suchomel nebo B.Mazoch zatáhli po svých stranách balón až do šestnáctky soupeře, z předložených míčů poté ale nikdo z našich útočících hráčů branku nevstřelil. Čas tak běžel pro Trojanovice velmi rychle. V závěru utkání mohla Studénka pojistit své vedení, když se dostal jeden z útočníku Studénky 2krát sám před našeho brankáře, ale naštěstí pro nás ani jednou branku netrefil. Z dalších dobrých příležitostí se pro naše muže gól neurodil a Studénka tak porazila Trojanovice I. 2:0.

Konečný výsledek
Studénka A - Trojanovice I.
2:0 (2:0)

Sestava
P.Barton - P.Kaduch , P.Fiala, T.Rajnoch, J.Fusek - B.Mazoch, M.Bordovský, J.Vavroš, L.Bordovský (V.Suchomel) - O.Lichnovský "C", D.Mičulka (R.Fiala)
na střídačce zůstali: Z.Parma, R.Petr
trenér: B.Fiala, vedoucí: R.Šmajstrla


V jarní části sezóny byl snad jediný zápas, ve kterém se soupeř Trojanovic nedostal jako první do vedení a tento zápas skončil našim vítězstvím. Když se ale prohrává, je potřeba nepříznivý výsledek otočit, což se bohužel v ostatních zápasech jara nestalo a Trojanovice I. se tak vzdalovaly od postupových pozic až na místo, kde jsou nyní. Vidina postupu je teď už jen hodně minimální... 8-(



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks