Muži

Muži oplatili porážku Bartošovicím

0x Foto, 0x Video, datum 12. 11. 2014, kategorie Muži, přečteno 2434x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

14. kolo, So 8. 11. 2014, muži Okresní přebor
Trojanovice I. - Bartošovice 4:1 (4:0)
Góly:
J.Myšinský, J.Tobola, R.Galia, M.Kapsa
Sestava:
P.Astr - L.Prorok (70' D.Drozd), T.Rajnoch, L.Srněnský (77' L.Srněnský), D.Pavelka - J.Myšinský, M.Bordovský, R.Galia, Ma.Kunc (84' Ma.Kunc) - J.Tobola (69' R.Fiala), M.Kapsa
ke střídání zůstali: Mi.Kunc
Trenér:
S.Chrobák
Ze zdravotních nebo jiných důvodů se nemohli do zápasu zapojit
D.Petrželka, T.Balada, J.Peťko, H.Vavrečka, L.Bordovský, B.Mazoch.
V sobotu 8. 11. 2014 hostíme v předehrávce jarního kola Prosperitu Bartošovice, výkop 14:00.

Komentář trénera týmu
"Potvrdili jsme střeleckou formu!"

"Na mokrém, promáčeném terénu jsme nastoupili k předposlednímu utkání proti mužstvu z Bartošovic. Měli jsme jim co vracet, před čtrnácti dny jsme u nich prohráli 4:2. Po celý I. poločas jsme na těžkém terénu (na hranici regulérnosti) byli lepším týmem a rozhodli jsme utkání v rozmezí sedmnácti minut čtyřmi vstřelenými brankami. Hosté se prakticky do tutovky nedostali, ale důrazem a jednoduchým přechodem do protiútoku (dlouhý nákop) nám dělali problémy.

V 27. minutě jsme zahrávali přímý kop a centr Martina Bordovského usměrnil hlavou do sítě Jarda Myšinský – 1:0. Ve 34. minutě se z hranice šestnáctky opřel do míče Jakub Tobola a zvyšuje na – 2:0. Ve 40. minutě po samostatné akci nedal žádnou šanci hostujícímu gólmanovi Radim Galia a zvyšuje na – 3:0. Ve 44. minutě opět Radim Galia byl v roli nahrávače připravil šanci Martinu Kapsovi, který se nemýlil a zvyšuje na poločasových – 4:0.

Do II. poločasu jsme iniciativu zanechali v kabině (nebylo to doma poprvé) a hosté začali důrazem a bojovností zlobit. Hosté s ofenzivním rozestavěním zjednodušili kombinaci bez zbytečného vodění míče, rychlými nákopy na naší polovinu nám zle zatápěli. Snížení nenechalo na sebe dlouho čekat a v 58. minutě po rychlém protiútoku hlavou snižují na – 1:4.

V 76. minutě se dostali do druhé tutovky, ale bohudík minuli naši branku. Naši borci se dostali do několika výhodných příležitostí, ale buď terén nebo dlouhé držení míče nám nedovolilo skórovat a zvýšit zasloužené vedení. Trochu nám docházely síly  (máme v týmu hráče, kteří dopoledne odehráli svá mistrovská utkání ve futsalu) což se projevuje na celkovém výkonu týmu.

Pochvalu zaslouží všichni hráči, hlavně za výkon v I. poločasu!"



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks