Muži

Muži prohráli v Bartošovicích

0x Foto, 0x Video, datum 29. 10. 2014, kategorie Muži, přečteno 2556x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

1. kolo, Út 28. 10. 2014, muži Okresní přebor
Bartošovice - Trojanovice I. 4:2 (2:1)
Góly:
J.Tobola, J.Myšinský
Sestava:
P.Astr - D.Pavelka, T.Rajnoch, L.Srněnský, D.Drozd (L.Prorok) - M.Kapsa, R.Galia, M.Bordovský, D.Petrželka (D.Šuhajda) - J.Tobola (R.Fiala), J.Myšinský
ke střídání zůstali: P.Chovanec, Mi.Kunc
Tým vedl:
S.Chrobák
Ze zdravotních nebo jiných důvodů se nemohli do zápasu zapojit
J.Peťko, Ma.Kunc, H.Vavrečka, L.Bordovský, B.Mazoch.

Komentář trénera týmu
"Domácí zaslouženě vyhráli!"

"Domácí čekali na body dlouhých pět zápasů v řadě něž konečně vyhráli. Naši borci jim k tomuto vítězství pomohli vlažným až profesorským přístupem. Na nekvalitním trávníku nás předčili větší vůlí po vítězství a hlavně důrazem – nevypustili žádný souboj, což nelze říct o našich hráčích.

Zápas se vyvíjel pro naše barvy příznivě, již ve 4. minutě se opřel do míče Jakub Tobola a se šestnáctky skákavou střelou překonal domácího gólmana – 0:1. Bohužel, to bylo za prvních 45. minut vše, co jsme předvedli a ukázali dost hlučným divákům. Ve 21. minutě jsme po individuální chybě (zbytečná ztráta míče na ½ hřiště) a následným reklamováním ofsidu našich stoperů domácí z rychlého protiútoku srovnali na – 1:1. Ve 40. minutě domácí zahrozili podruhé a vyhraném souboji 1:1 zvýšili na poločasových – 2:1.

Do II. poločasu jsme vstoupili v nezměněné sestavě, již v 46. minutě zápasnickým chvatem zastavil Dan Pavelka pronikajícího útočníka domácích za což následovala zasloužená ŽK. V 54. minutě jsme srovnali ranou ze šestnáctky Jardou Myšinským na - 2:2. O minutu později ze skrumáže v pok. území domácích technickou ranou Radim Galia trefil tyčku. V 66. minutě to byli opět domácí, kteří vyhráli hlavičkový souboj před naším pok. územím a lobem zvýšili na – 3:2. O minutu později opět okénko v naší obraně a domácí zvyšují na konečných – 4:2. V posledních minutách se štěstíčko otočilo zády k nám a střely Radima Kapsy a Galii nenašly vytoužený cíl v podobě snížení stavu.

Neseděl nám důraz, bojovnost domácích hráčů, nekvalitní terén - bohužel, tentokrát jsme na body nedosáhli a asi zaslouženě prohráli. Zbývají nám tři poslední utkání, které bychom měli odehrát na domácím trávníku (jaké bude počasí ??)."



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks