Muži

Trojanovičtí zlomili nepříznivou bilanci zápasů v Kuníně a dovezli si 3 body

0x Foto, 0x Video, datum 07. 10. 2015, kategorie Muži, přečteno 3007x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

9. kolo, So 3. 10. 2015, muži Okresní přebor
Kunín - Trojanovice I. 0:3 (0:0)
Góly:
63. J.Tobola, 81. vlastní, 83. D.Pavelka
Sestava:
Astr – Drozd, Vavroš, Pavelka, Prorok – Kapsa, Chumchal, Petrželka (16´ Sedláček – 87´ Kunc Michal), Šuhajda – Galia, Tobola
ke střídání zůstali: -
Trenér a Vedoucí mužstva:
S.Chrobák, P.Chovanec
Ze zdravotních nebo jiných důvodů se nemohli do zápasu zapojit
Bordovský, Žídek, Myšinský, Fiala, Rajnoch, Srněnský, Balada, Ma.Kunc

Příští utkání odehrají trojanovičtí na domácí půdě proti Lichnovu v sobotu 10. 10. 2015 od 15:00.




Komentář trénera týmu
"Výborný týmový výkon!"

"Na půdě druhého celku tabulky jsme v 8. kole nastupovali stále bez dlouhodobě zraněných borců (Bordovský, Žídek, Myšinský, Fiala), distancovaných (Rajnoch, Srněnský), z pracovních důvodů nebyl – Balada, ze studijních povinností nemohl – Kunc Marek."

"Aby toho nebylo málo, musel již v 16. minutě odstoupit kvůli zranění kapitán mužstva Dalibor Petrželka, nahradil ho po dvouroční nucené pauze (kvůli zranění) Lukáš Sedláček, který rozhodně nezklamal."

"Hosté byli jednoznačně ve výškové převaze, dostatečně důrazní a hlavně v prvním poločase několikrát nebezpečně zahrozili, ale naše obrana s trochou štěstí odvrátila i tu největší tutovku domácích (v pádu zachránil Luboš Prorok), a tak jsme odcházeli do šaten za nerozhodného stavu – 0:0. I přes mírný tlak domácích jsme dobře kombinovali, udrželi míč na jejich polovině  a několikrát ohrozili branku i když o tutovce nelze hovořit . Jedinou stále opakující chybou je až moc volné obsazování hráčů soupeře. Snažíme se napadat hráče v okamžiku, kdy mají míč pod kontrolou, čímž dochází k okénkům v naší obraně. I přesto si myslím, že v obranné fázi jsme byli jistí a spolehliví."

 

"Ve druhém poločase jsme očekávali tlak domácích, ale z jejích snažení byla jediná šance, kterou z pětky hlavou spálili. Naopak jsme je my začali přehrávat kombinačně, nabízeli jsme se  pohybem a včasnými přihrávkami jsme jim zle zatápěli, individuální souboje 1:1 jsme jasně vyhrávali. V 63. minutě se prodral před šestnáctku domácích Radek Chumchal a poslal do šance Jakuba Tobolu, který se nemýlil a technickou střelou k tyči otevřel skóre zápasu – 0:1. Náš tlak vzrůstal a  v 66. minutě po individuální akci Radima Galii jsme se mohli radovat podruhé , ale jeho střelu bodlem vytěsnil domácí gólman na roh. V 75. minutě předvedl David Drozd rychlý výpad do obrany hostí , ale jeho střela bodlem nebyla dost důrazná na ohrožení branky. V 81. minutě po faulu na Lukáše Sedláčka nařídil rozhodčí přímý kop z 20m, míč si postavil náš úspěšný exekutor Dan Pavelka a nedal šanci domácímu brankáři – 0:2. V 84. minutě po kopu z rohu, který zahrával Martin Kapsa si srazil do branky míč dezorientovaný vlastní obránce a bylo vymalováno – 0:3. V závěrečných minutách jsme soupeře do ničeho nepustili a všichni hráči si zaslouží plné absolutorium za předvedený výkon, který ocenili i naši fanoušci, kteří přijeli v hojné míře povzbudit naše borce."




Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks