Žáci

Žáci zvítězili ve svém posledním zápase nad Bystrým

0x Foto, 0x Video, datum 15. 06. 2008, kategorie Žáci
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Dnes 15.6.2008 v 10,00 sehráli naši žáci své poslední utkání ve vydařené sezóně. Soupeřem jim byli jejich největší rivalové v soutěži, hráči z Bystrého. V zápase již o nic nešlo, jelikož Trojanovice I. mají v tabulce velký náskok před druhým Bystrém, ale i přesto chtěli naši žáci vyhrát a to se jim také povedlo. Trojanovice I. zvítězily 2:1.

Okresní soutěž/skupina A/starší žáci-2007/2008:

Před začátkem utkání dostali žáci Trojanovic I. pohár za 1.místo v Okresní soutěži žáků sk.A 2007/2008. Získanou trofej si na chvíli všichni hráči předali, aby si mohli něco podobného poprvé potěžkat v rukách a poté se pohár za 1.místo přesunul na domácí lavičku, kde sledoval vítězné utkání. Fotky poháru a jeho předávání si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Začátek utkání byl v režii domácích. Útoky na branku soupeře z Bystrého přicházely z levé i z pravé strany, většinou pod vedením jednoho z trojice hráčů J.Blažek, V.Gajdušek, L.Slováček. Bystré se v úvodních 20 minutách dostávalo na naši hrací polovinu jen velmi málo a všechny jejich útočné akce byly potlačeny hned v zárodku. Tento tlak našich žáků vyústil ve vedoucí branku, kdy se z pravé strany napřáhl ke střele V.Gajdušek a s jeho tečovanou střelou si hostující brankář neuměl poradit. 1:0 pro domácí. O několik minut později se naši hráči dostali na levé straně k zahrávání rohového kopu. Míč si u praporku postavil J.Blažek a jeho střílený centr na přední tyč překvapivě skončil v brance. 2:0. Od této chvíle se hra docela vyrovnala a hráči Bystrého se začali více dostávat na naší polovinu a naopak naši žáci se dostali trochu do ústraní. Poločas skončil za stavu 2:0.

Druhý poločas byl pro hráče z Bystrého o poznání lepší. Bystré pouštělo Trojanovice I. jen velmi málo k zakončení a samo hrozilo pěknými útoky. Zlepšení hry mělo i výsledek na skóre zápasu, když zpoza obrany Bystrého přišel dlouhý míč na svého útočníka, který tak snížil náskok domácích na 2:1. Dalšího gólu se ale soupeř z Bystrého již do konce zápasu nedočkal a naši žáci tak v posledním zápase sezóny a za poměrně veliké návštěvě (viz. fotografie ze zápasu) vyhráli 2:1.

Konečný výsledek
Trojanovice I. - TJ Bystré
2:1 (2:0)
branky domácích: V.Gajdušek, J.Blažek


Po tomto utkání přišlo na řadu šampaňské (samozřejmě dětské 8-)) a oslavy postupu do vyšší soutěže. Dík patří všem hráčům, kteří se o tento postup zasloužili, hlavnímu trenérovi J.Tobolovi, jeho asistentovi P.Koblovskému a samozřejmě také R.Blažkovi. Všem těmto jmenovaným přeji v příštích sezónách další úspěchy a mnoho štěstí, trpělivosti i toho potřebného zapálení! Chlapi ať se daří!



Další články z kategorie Žáci

Žáci se zúčastnili turnaje E.ON Junior CUP 2014 v Jakubčovicích n. O.
17x Foto, 0x Video, datum 16. 05. 2014, kategorie: Žáci, přečteno 4376x
Žáci startují z klidného středu tabulky
0x Foto, 0x Video, datum 06. 04. 2009, kategorie: Žáci
Žáci zvítězili ve svém posledním zápase nad Bystrým
0x Foto, 0x Video, datum 15. 06. 2008, kategorie: Žáci
Vysněný a zasloužený postup do OP
0x Foto, 0x Video, datum 29. 05. 2008, kategorie: Žáci
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks