Dorost

V oslabení, ale přece...

0x Foto, 0x Video, datum 26. 05. 2008, kategorie Dorost
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

V sobotu sehráli dorostenci velmi důležité utkání se Suchdolem n. O., oba střetnuté celky bojují o třetí místo, takže se čekala vyrovnaná partie, avšak domácí celek byl ve značné nevýhodě, protože chyběli hráči ze základní sestavy. Trenér Koblovský musel tedy opět "slepovat" sestavu jak se dalo. Trojanovice ovšem vzaly vše do svých rukou a vydřeli se štěstím 3 body v samém závěru utkání.

Okresní přebor/dorostenci-2007/2008:


Tým Trojanovice byl oslaben o tyto hráče: M.Knězek, M.Zbavitel, L.Mičulka (1.poločas) dále pak chyběli S.Jan, Š.Ondřej a H.David.

Sestava
Blažek M. - Zátopek R. "C", Novotný D., Balada T., Šelepa P. - Jurek R., Hrachový M., Petrovič T., Figar D. - Vašenda M., Blažek J.
ke střídání byl připraven: Mičulka L., Gajdůšek V.
Branky
15.Petrovič T., 60.(hosté), 65.Novotný D., 75.(hosté), 85.Figar D.


Průběh utkání (gólové situace)

15.min. - Po faulu na Šelepu u pravého rohu šestnáctky, si stavím balón k exekuci přímého kopu sám faulovaný, posílá balón na zadní tyč, kde jej trefuje bránící hráč, naštěstí pro domácí před svého brankáře, kde vběhnul Petrovič, který nezaváhal a hlavou poslal balón do sítě hostů.

1:0

60.min. - Po faulu Trojanovic zhruba na polovině hřiště, si staví balón hostující kapitán a zkouší přímou střelu na branku domácích a daří se mu to, překonává nezkušeného Blažka.

1:1

65.min. - Přímý kop odpískaný pro domácí celek na hranici pokutového území, proměňuje nekompromisní a tvrdou střelou přes zeď Novotný.

2:1

75.min. - Po sporně odpískaném přímém kopu pro Suchdol nad Odrou, na hranici pokutového území domácích, se připravuje na střelu hostující záložník, jeho střela neprošla přes zeď avšak odražený balón trefuje hostující hráč a posílá tvrdou střelou balón za Blažkova záda.

2:2

85.min. - Po autovém vhazování domácích, si po postraní čáře posouvá balón Lukáš Mičulka, který nastoupil v polovině utkání, daří se mu obehrát tři hráče Suchdolu, vede míč do pokutového území, přihrává střídajícímu Gajdůškovi, ten střílí z bezprostřední blízkosti na bránu, avšak nedává, naštěstí pro domácí, brankář vyráží balón do strany, kde nabíhá Figar, který ve skluzu střílí na protější tyč a rozhoduje...

3:2

Zápas řídil pan Mikolanda V.

Muž zápasu
Blažek Miroslav - i když nešťastně pustil gól z velké dálky, pomohl svému týmu reflexivními zákroky k vítězství.
Hrdina dne
Figar Daniel - po dlouhé době přišel pomoci Trojanovicím v nouzi a pomohl jim v závěru utkání k vítězství.



Další články z kategorie Dorost

Dorostenci zahájili sezónu výhrou s Kunínem
26x Foto, 1x Video, datum 11. 08. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4642x
Shrnutí sezóny 2011/2012 - dorost
31x Foto, 1x Video, datum 08. 07. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4150x
Dorost na závěr sezóny remizoval s Mořkovem
31x Foto, 1x Video, datum 17. 06. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4856x
Dorostenci zakončili sezónu remízou v Libhošti
0x Foto, 0x Video, datum 24. 06. 2011, kategorie: Dorost, přečteno 4774x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks