Muži

Povinné vítězství v Olbramicích

0x Foto, 0x Video, datum 04. 05. 2008, kategorie Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Včera muži Trojanovic I. svedli souboj proti poslednímu týmu tabulky a z nepříliš kvalitního terénu v Olbramicích si odvezli 3 body za vítězství 1:6.

III. třída/muži-2007/2008:

Po černé sérii porážek přišel konečně plný bodový zisk našich mužů a ti si tak upevnili vedení v tabulce minimálně o 2 body.

Zápas začal lépe než v těch minulých kolech, kdy jsme vždy poměrně brzy prohrávali o 1 branku. Hned v úvodu utkání překonal golmana domácích kanonýr O.Lichnovský a o několik minut později se náš útočník trefil i podruhé. Hráči Trojanovic I. měli územní převahu a hrozili pravidelnými nájezdy na domácí branku, které bohužel nedokázali proměnit v další gól. To se mohlo našim mužům vymstít, jelikož se hráči Olbramic dostali k zahrávání rohového kopu, který skončil vlastní brankou po chybě našeho brankáře a poté se domácí trochu více snažili útočit a zahrozili několika skromnými akcemi, které ovšem převedli pouze do jedné střely na branku, s kterou si ovšem náš golman již poradil. Do konce první půle ale zvýšil vedení Trojanovic I. krásně zahraným přímým kopem P.Fiala a poločas tak skončil v poměru 1:3.

V druhém dějství zápasu již hráčům Olbramic docházely síly a naši hráči měli opět více míč na svých kopačkách i více střel na soupeřovu branku. Do konce zápasu se trefil 2x navrátilec D.Mičulka, který je znovu připraven pomoct našim útočným řadám i v příštích zápasech, jelikož mu skončila hokejová sezóna, a dále znovu skóroval P.Fiala (podle mínění diváků nejlepší hráč na hřišti).

Konečný výsledek
Olbramice - Trojanovice I.
1:6 (1:3)
Góly: 2x O.Lichnovský, 2x P.Fiala, 2x D.Mičulka

Sestava
P.Bartoň - P.Kaduch (R.Petr), M.Bordovský, J.Fusek, L.Židlík - V.Suchomel, P.Fiala "C", L.Bordovský, B.Mazoch (R.Fiala) - O.Lichnovský, D.Mičulka
na střídačce zůstal: Z.Parma
trenér: M.Káňa, vedoucí: R.Šmajstrla



Další články z kategorie Muži

Důležité info
0x Foto, 0x Video, datum 18. 08. 2016, kategorie: Muži
XV. ROČNÍK MEMORIÁLU JAROMÍRA VÁVRY
0x Foto, 0x Video, datum 25. 07. 2016, kategorie: Muži
Muži doma deklasovali Skotnici
0x Foto, 0x Video, datum 11. 06. 2016, kategorie: Muži
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks