Dorost

Proti Jeseníku n.O. bod dobrý...

0x Foto, 0x Video, datum 27. 04. 2008, kategorie Dorost
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Za velmi pěkného počasí, na kvalitním terénu, se zkušeným rozhodčím, odehráli v sobotu dorostenci Trojanovic velmi těžké utkání s druhým celkem tabulky Jeseníkem nad Odrou. Hosté přijeli pouze v jedenáctičlenné sestavě a proto nálada domácího celku byla před začátkem utkání dobrá.

Okresní přebor/dorostenci-2007/2008:

Na začátku prvního poločasu byla hra vyrovnaná a šance se tvořily na obou stranách. První gól bohužel padl do sítě domácích po hrubé chybě Martina Hrachového, který nepokryl útočníka hostů, který pak po centru do pokutového území překonal střelou k tyči domácího brankáře Martina Zbavitele. Avšak odpověď domácích byla velmi rychlá a po pěkné kombinační akci uklidil střelou k tyči rodící se kanonýr Trojanovic Tomáš Balada. Poté měl domácí celek chvilkovou převahu nad hosty, ale opět to byly Trojanovice, které lovily balón ze své sítě. Tento gól padl po zaváhání Tomáše Balady, který netrefil balón tak, jak chtěl a poslal ho při skrumáži u rohového praporku do pokutového území svého celku na kopačky hráče hostů, který se nemýlil a Martin Zbavitel byl po druhé v zápase překonán. Do konce prvního dění se již nic nestalo a Trojanovice odcházely do kabin s jednogólovým mankem, za stavu 1:2 pro hosty.

Na začátku druhé půle, se domácí dostali pod obrovský tlak a nebyli schopni nějakým způsobem ustálit hru. Hosté měli několik vyložených šancí, kdy dva útočící hráči běželi na brankáře Zbavitele M.( který měl před sebou už jen pouze stopera Davida Novotného) sami, avšak perfektní práce Novotného D. a Zbavitele M., nedovolili hostům skórovat. Proto přišel trest v podobě gólu... Šelepa Petr se po skrumáži v pokutovém území zorientoval nejlépe a chladnokrevně uklidil balón k pravé tyči. Stav byl tedy 20. minut před koncem utkání 2:2. Poté se hra opět vyrovnala a oba celky si vytvořily řadu šancí. V 75. minutě přišel sporný moment a rozhodčí pan Lakomý P. ukázal na značku pokutového kopu domácích, po údajném faulu Tomáše Petroviče na hráče hostů. Tak se kopala penalta a Jesenický stoper se nemýlil. Zápas se blížil k samému závěru, domácí prohrávali 10. minut před koncem 2:3 a na dorostencích šlo vidět, že nechtějí prohrát . Pak přišel tah domácího trenéra Koblovského P., který posunul záložníka Lukáše Mičulku do útoku, asi 5. minut před koncem dění, se ukázalo, že to byl rozhodující tah a Lukáš Mičulka po rohovém kopu napřáhl svou pravačku a nekompromisně poslal balón do branky hostů. Po tomto gólu se již nic nestalo a dorostenci Trojanovic remizovali s Jeseníkem nad Odrou v poměru 3:3.



Další články z kategorie Dorost

Dorostenci zahájili sezónu výhrou s Kunínem
26x Foto, 1x Video, datum 11. 08. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4641x
Shrnutí sezóny 2011/2012 - dorost
31x Foto, 1x Video, datum 08. 07. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4150x
Dorost na závěr sezóny remizoval s Mořkovem
31x Foto, 1x Video, datum 17. 06. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4856x
Dorostenci zakončili sezónu remízou v Libhošti
0x Foto, 0x Video, datum 24. 06. 2011, kategorie: Dorost, přečteno 4773x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks