Dorost

Dorostenci se rozloučili v posledním domácím zápase výhrou nad Rybím

0x Foto, 0x Video, datum 14. 06. 2011, kategorie Dorost, přečteno 3427x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

Poslední domácí představení trojanovických dorostenců proti vrstevníkům z Rybího skončilo jasnou vítězstvím našich hráčů. Naši dorostenci se ujali vedení už v 5. minutě zápasu. Po rychlé kombinační akci po pravé straně hřiště zakončoval hlavou Kuba Jiříček - 1:0. Druhý gól do konce první půle přidal také hlavou Tomáš Balada - 2:0. Rybí začalo druhou půli aktivněji, ale naši bránící hráči soupeře k větší šanci nepustili. O třetí gól utkání a svůj druhý v zápase se postaral opět Kuba Jiříček a upravil tak konečnou podobu výsledku na 3.0.

15.kolo, So 4.6.2011, dorost Okresní soutěž
Trojanovice I. - Rybí 3:0 (2:0)
Góly: 2x J.Jiříček, T.Balada

Trenér D.Boháč komentuje zápas:

Dne 4.6.11 nastoupili dorostenci Trojanovic ke svému poslednímu domácímu zápasu s Rybím. Dobré počasí, kvalitně upravený terén a 2. mužstvo tabulky, to všechno ukazovalo na to, že by se mohl hrát dobrý fotbal. Naši hráči měli proti tomuto soupeři zvýšenou motivaci, protože Rybí nás v domácím zápase porazilo i díky našemu mizernému výkonu v 1. poločase tohoto utkání. A také to byl poslední domácí zápas a příležitost ukázat fanouškům a rodinným příslušníkům, že dorost Trojanovic nehraje špatný fotbal.

Od začátku zápasu jsme byli svědky soustředěného bojovného výkonu našich dorostenců. Kluci byli všude kde bylo třeba a nedovolili Rybímu kvalitní rozehrávku. Sami pak zkoušeli kombinačně, nebo rychlými protiútoky, ohrozit branku soupeře. V 5. minutě přišel nejkrásnější moment zápasu. Po rychlé akci z pravé strany, přišel krásný centr z běhu a ještě pěknější zakončení hlavou od J. Jiříčka. Byla to akce jak z anglické ligy a brankář neměl žádnou šanci gólu zabránit. Vedli jsme 1:0 a pokračovali v celoplošném kvalitním výkonu. A přicházely další šance D. Drozda, L. Slováčka, J. Dobiáše. Druhý gól byl na spadnutí, ale přišel až po nenápadné akci opět z pravé strany, kdy centr J. Blažka dokázal perfektně trefit hlavou T. Balada z hranice šestnáctky. Běžela 35. minuta a vedli jsme 2:0. Do konce poločasu přišla z naší strany už jen jedna střela na bránu soupeře. Rybí za celý 1. poločas nevystřelilo na bránu!!!

Druhý poločas jsme nezačali ideálně. Soupeř nás donutil hrát na vlastní polovině a naši dorostenci nebyli schopni podržet míč a kombinací se dostat na polovinu soupeře. Tento stav trval asi 10 minut, naštěstí naše obrana hrála výborně a nedovolila Rybímu dostat se do šance. Po špatných 10-ti minutách jsme opět zapli naplno a obraz hry se změnil. Začali jsme ohrožovat branku soupeře a přečíslovat hosty ve středu pole. Ve 20. minutě 2. poločasu přišla opět chvíle J. Jiříčka, který zužitkoval centr L. Slováčka ve 3. gól. Byl to zároveň 3. gól hlavou, což je určitě rarita. Pak už se hrálo podle not Trojanovic. Do konce zápasu jsme měli ještě několik šancí, do kterých se dostali nejen naši útočníci, ale dost šancí na vstřelení gólu měli i naši střední záložníci J. Blažek a H. Vavrečka. Bohužel nic se jim nepodařilo proměnit a skóre zůstalo 3:0 pro domácí. Hosté podali ve 2. poločasu zlepšený výkon a vypracovali si 2 šance, z toho jedna byla vyložená. Nicméně v průběhu celého zápasu jsme byli jasně lepší a dokázali to vyjádřit i střelecky.

Dorost Trojanovic předvedl na domácím hřišti kvalitní fotbal s krásnými góly. Diváci, kteří přišli na toto utkání museli být nadmíru spokojeni. Kluci zvládli poslední domácí zápas tak jak jsme si všichni přáli a určitě udělali radost nejen sobě, ale i kamarádům a rodinným příslušníkům, kteří na ně pravidelně chodí.

V neděli 8.5.11 konečně dorost Trojanovic odehrál 1. mistrovské utkání sezóny. Jen pro připomenutí, první zápas měl proběhnout 16.4.11 s Rybím na domácím hřišti. Bohužel vlivem počasí se toto utkání neodehrálo a nehrál se ani další zápas - 23.4.11 s Jeseníkem, který se odhlásil ze soutěže. Pro hráče i trenéry bylo čekání na 1. mistrovský zápas hodně dlouhé... Všichni jsme čekali cotak dlouhá pauza bez zápasu, s týmem udělá.


Další články z kategorie Dorost

Dorostenci zahájili sezónu výhrou s Kunínem
26x Foto, 1x Video, datum 11. 08. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4643x
Shrnutí sezóny 2011/2012 - dorost
31x Foto, 1x Video, datum 08. 07. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4150x
Dorost na závěr sezóny remizoval s Mořkovem
31x Foto, 1x Video, datum 17. 06. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4856x
Dorostenci zakončili sezónu remízou v Libhošti
0x Foto, 0x Video, datum 24. 06. 2011, kategorie: Dorost, přečteno 4774x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks