Dorost

Špatná koncovka rozhodla o prohře dorostenců ve Štramberku

0x Foto, 0x Video, datum 03. 06. 2011, kategorie Dorost, přečteno 3385x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks

První polovina zápasu našich dorostenců proti Štramberku byla v celku vyrovnaná přesto soupeř poločas vyhrál 2:0. První gól vznikl trochu smolně, když slabou střelu jednoho ze štramberských hráčů tečoval náš obránce bohužel do protipohybu brankáře. Druhá branka padla po nedostatečném pokrytí útočícího hráče, který hlavou jednoduše zůročil nabídnutý centrovaný míč. Druhá půlka utkání byla v režii našich dorostenců, ale i přes mnoho šancí ke vstřelení gólu, více jak jednu branku naši hráči vstřelit nedokázali. O jediný gól utkání trojanovických se postaral střídající Staňa Dobiáš - 2:1.

11.kolo, So 28.5.2011, dorost Okresní soutěž
Štramberk - Trojanovice I. 2:1 (2:0)
Góly: S.Dobiáš

Trenér D.Boháč komentuje zápas:

S velmi smíšenými pocity jsme odjížděli v sobotu 28.5.11 ze Štramberku. Podle předvedené hry a průběhu zápasu jsme měli odvážet 3 body, ale nevezli jsme nic. Jenom smutek a vztek...

Hned na začátku zápasu, po pěkné kombinační akci, jsme měli šanci vstřelit branku. Ve 30. sekundě si D. Drozd naběhl do volného prostoru, dostal časovanou přihrávku od L. Slováčka a vystřelil ke vzdálenější tyči. Střela se bohužel odrazila od tyče ven z branky. Jakoby tento moment předznamenal další průběh zápasu... Hra obou mužstev byla vyrovnaná bez nějakých větších šancí. Domácí byli aktivnější a hlavně důraznější v soubojích. Největší rozdíl ve hře obou mužstev byl v útočné fázi. Dorostenci Trojanovic nedokázali v útoku podržet balón, prosadit se jeden na jednoho a vytvořit si nějakou větší šanci. Domácí působili v útoku daleko živěji, ale naše obrana jim toho taky moc nedovolila. Ve 25. minutě vstřelili hráči Štramberka náhodný gól, kdy se slabá střela z 30 metrů odrazila od jednoho z našich obránců do protipohybu brankáře, který na mokrém terénu neměl šanci s tím něco udělat. Naši dorostenci zvýšili aktivitu směrem dopředu a výsledkem byly rohy a přímé kopy, ale s nulovým výsledkem. V okamžiku kdy naše útočná hra začínala mít lepší parametry, jsme inkasovali podruhé. Do konce poločasu chybělo 5 minut, když na centrovaný míč z půlky hřiště vyskočil nikým neatakovaný útočník domácích a pěknou hlavičkou rozvlnil síť. Tady je třeba poznamenat, že u něj stáli naši 2 hráči, kteří ani nevyskočili... To byla snad jediná chyba našich obránců v zápase.

Druhý poločas nemá cenu ani popisovat. 40 minut ze 45 jsme hráli jen my. Hru oživil střídající S. Dobiáš, který hned v úvodu 2. poločasu pronikl po levé straně a dobrou přihrávkou vybídl D. Drozda ke skórování. Ten bohužel i ve své 2. šanci selhal... Naši kluci celý 2. poločas soupeře přehrávali ve všech směrech a branka byla na spadnutí. V 70. minutě jsme S. Dobiášem snížili na 1:2 a hnali se za vyrovnáním. To bohužel nepřišlo. Kdyby zápas skončil 6:2 pro Trojanovice nikdo by nemohl říct ani popel. Mizerná koncovka nás připravila o 3 body. Trefovali jsme jen brankáře nebo střely končily těsně vedle brankové konstrukce. Mužstvo Štramberku jakoby na hřišti nebylo, jeho hráči se báli něco s balónem udělat a nemohli se vůbec dostat z vlastní poloviny! Výkon všech našich hráčů na hřišti byl výborný, ale body nám to nepřineslo. Snad ten výkon z 2. poločasu naši hráči přenesou do dalších zápasů.

Zmínil bych ještě 2 faktory, které ovlivnily zápas. Sestava dostala před zápasem další trhlinu, když nemohl nastoupit náš nejlepší střelec J. Jiříček, který se zranil v předchozím zápase. A velký vliv měl i nepřesný rozhodčí Baroň, který nezapískal 200%-ní penaltu, po ruce v pokutovém území, kterou museli vidět snad až v Bordovicích. Hráč domácích při ní připomínal spíše volejbalistu... Dalším mistrovským kouskem pana rozhodčího bylo nastavení 1 minuty, po 5-ti minutovém přerušení hry, při kterém se hledal balón!!!

Na tyto věci se, ale nebudeme vymlouvat. Zápas jsme si prohráli sami mizernou koncovkou a nekoncentrovaností při důležitých momentech 1. poločasu!

V neděli 8.5.11 konečně dorost Trojanovic odehrál 1. mistrovské utkání sezóny. Jen pro připomenutí, první zápas měl proběhnout 16.4.11 s Rybím na domácím hřišti. Bohužel vlivem počasí se toto utkání neodehrálo a nehrál se ani další zápas - 23.4.11 s Jeseníkem, který se odhlásil ze soutěže. Pro hráče i trenéry bylo čekání na 1. mistrovský zápas hodně dlouhé... Všichni jsme čekali cotak dlouhá pauza bez zápasu, s týmem udělá.


Další články z kategorie Dorost

Dorostenci zahájili sezónu výhrou s Kunínem
26x Foto, 1x Video, datum 11. 08. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4642x
Shrnutí sezóny 2011/2012 - dorost
31x Foto, 1x Video, datum 08. 07. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4150x
Dorost na závěr sezóny remizoval s Mořkovem
31x Foto, 1x Video, datum 17. 06. 2012, kategorie: Dorost, přečteno 4856x
Dorostenci zakončili sezónu remízou v Libhošti
0x Foto, 0x Video, datum 24. 06. 2011, kategorie: Dorost, přečteno 4773x
Email facebook twitter del.icio.us LinkedIn Google Bookmarks